PROGRAM, ZÁBAVA

26.1.2013 19:00
Divádélko pod věží


Pomozte osobám bez přístřeší a přineste s sebou na ples instantní polévky, čaje či cukry.

Vážení,
právě jste vstoupili do blogu BOHÉMSKÉHO PLESU, jsme velice poctěni Vaši návštěvou a doufáme, že se dozvíte co nejvíce potřebných informacích o naší akci a přispějete zajímavým postřehem :-)

Váš team pořadatelů "Bohémů"

Bohémové plesu:
Našeho plesu se zúčastní také naši patroni z řad významných osobností a umělců české kulturní scény.

EVA DŘÍZGOVÁ JIRUŠOVÁ - operní pěvkyně
MICHAL ŽÁČEK -
ostravský saxofonista
RUDY HORVAT - ostravský kytarista
IVO MARTÁK - herec

Hlas plesu:

Celým zábavným večerem Vás bude provázet a humorným slovem veselit ALEŠ JUCHELKA.

Hudba plesu:
Hlavním programem a motorem celého večírku budou tři Ostravské kapely, které Vám zaručeně rozproudí krev v žilách a nenechají Vaše nohy dlouho stát na jednom místě parketu. Rovněž se můžete těšit na plejádu ostravských umělců.


LA SUNDAY

Skupina L.A. Sunday hraje převzaté skladby ve stylu soulu, funky, popu. Uslyšíte a zatančit si můžete na ty nejslavnější hity například od Stevie Wondera, Michaela Jacksona, Jamiroquai, Lennyho Kravitze, Jamese Browna, Norah Jones, Sheryl Crow a mnoha dalších.

Svým autentickým soulovým hlasem vás uchvátí energická černá zpěvačka Teresa Polk, pocházející z Los Angeles, kde léta spolupracovala s mnoha hvězdami labelu Warner Brothers.

TERESA POLK - zpěv
VOJTA ŠŇUPÁREK - kytara
PETR MOCZEK - basa
PAVEL SOTONIAK - klávesy
JIŘÍ KRHUT - bicí

KaVr BAND

Nové ostravské seskupení, které jak už název napovídá, hrají převážně cover verze české, slovenské i anglicko-americké hudební scény. Budou mít pro Vás připravenou bohatou škálu známých songů velkých hudebních hvězd, někdy i přibarvenou vlastní zajímavou aranží. Můžete si zatancovat na písničky kapel Buty, Chinaski, Richard Muller, Lucie, Janek Ledecký, Vlasta Redl, Faith no More, The Doors, Lenny Kravitz, Sexy dancers, Joe Cocker a dalších.

HONZA KUCHAŘ - zpěv, piano
SVAŤA TULEJ - zpěv, ak. kytara
- el. kytara
- bas. kytara
- bicí

ACOUSTIC IRISH

Kapela z Ostravy hrající irskou a keltskou muziku s nádechem Beskydských hor . Rádi se občas také necháváme ovlivňovat hudbou z jiných -často vzdálených hudebních koutů světa :-)

DAVID
VYSLOUŽIL - kytara
PETRA OLAJCOVÁ - flétna
JAKUB TENGLER - bicí
RADKA TIHELKOVÁ - housle
JAN PÁNEK - bas. kytara



HUDEBNÍ HOSTÉ

Jan Kuchař
- zpěvák a pianista
Aires Del Sur
- flamenco
Joy & The Tonesseekers
- hudební skupina

středa 23. ledna 2013

Napsali o nás

Moravskoslezský DENÍK 14.1.2011

Bohémský ples myslí na charitu

Ostrava - A je zde opět počátek roku a s ním přichází také plesová sezona. Vedle už tradičního plesání bude mít moravskoslezská metropole v tomto směru jednu novinku: Bohémský ples.
„Hlavní myšlenkou Bohémského plesu je setkání všech, kteří každodenně umělecky obohacují naše životy. Potkají se na něm herci, hudebníci, výtvarníci a další osobnosti ostravské kulturní scény,“ říkají jeho pořadatelé. Ples se uskuteční pátého února od 19 hodin v prostorách ostravské radniční restaurace Divadélko pod věží. Jeho průvodcem se stane moderátor Tomko Grohregin z České televize z pořadu Dobré ráno.
„Abych se přiznal, nejsem zrovna typ na plesání. A že by se mnou byla vždy legrace k popukání, to zrovna říci nemohu. Ale když jsem byl osloven lidmi, kteří tuto akci připravují, tak jsem to pojal jako určitou výzvu v tom, že se jedná také o charitativní večer a výtěžek z něho by měl pomoci potřebným. Samozřejmě je to úplně jiná práce, moderovat téměř celou noc. Nepovažuji se za baviče a přece jenom moderátorská práce v Dobrém ránu se trochu od této role liší, ale zase to bude pro mě nová zkušenost, což není také k zahození,“ svěřil se nám sympatický Tomko Grohregin. V rámci plesové programu zahrají kapely L. A. Sunday a Neo Chess Sunny RnR band.


Moravskoslezský DENÍK 4.2.2011


Ostravská umělecká scéna bude plesat a také pomáhat

Ostrava – Bohémský ples se bude konat v sobotu 5. února 2011 ve 20 hodin v Radniční restauraci na ostravské Nové radnici. Podle organizátorů by měl být nejenom zárukou dobré zábavy, ale měl by také pomoci potřebným. Na této společenské akci totiž bude probíhat dražba fotografie ostravského umělce, fotografa a jednoho s patronů plesu Radovana Šťastného. Výtěžek bude věnován Centru pro rodinu a sociální péči. Večerem bude provázet moderátor Tomko Grohregin, k tanci i poslechu bude hrát skupina L.A. Sunday s energickou černou zpěvačkou Teresou Polk a skupina Neo Chess Sunny RnR Band. „Malířskou uměleckou scénu na plese zastoupí karikaturista Václav Šípoš, který zájemcům namaluje portrét,“ doplnila za organizátory Jana Praisová. Více na www.bohemskyples.blogspot.com. (mrš)



Žádné komentáře:

Okomentovat